Εστιατόρια του Dion Palace

Απολαύστε μοναδικές γεύσεις Ελληνικής και διεθνούς κουζίνας στα  εστιατόριά μας, σε μπουφέ ή α-λα-καρτ.

Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το πρωινό και το δείπνο σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες και βιολογικά προϊόντα. To πρωινό σερβίρεται από τις 07:00 έως τις 10:30.

La Medusa alacarte Restaurant: Το α-λα-καρτ εστιατόριό μας με μεγάλη βεράντα, περιτριγυρισμένο από καταρράκτες και τρεχούμενα νερά. Προσφέρει γαστριμαργικές επιλογές με συνδυασμό Ελληνικής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας για εκλεπτυσμένο δείπνο, καθώς επίσης και Ελληνική κουζίνα και ποικιλία από σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπαρ του Dion Palace

Απολαύστε μοναδικά κοκτέιλ και στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης στα μπαρ μας, εσωτερικά και εξωτερικά

Lobby Bar Mousses: Βρίσκεται στο κεντρικό σαλόνι μπροστά από την πισίνα. Απολαύστε μία ποικιλία καφέδων, ποτών και κοκτέηλ με τη συνοδεία απαλής μουσικής.

Την καλοκαιρινή περίοδο λειτουργούν

Pool Bar: Περιτριγυρισμένο από τα νερά της πισίνας, βρίσκεται δίπλα από το εστιατόριο “La Medusa”.

Beach Bar: Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία. Τα βράδια του καλοκαιριού μετατρέπεται σε κέντρο διασκέδασης για να τελειώσετε ιδανικά την ημέρα σας.

Cocktail & Tapas BarΑπολαυστικά κοκτέηλ με την υπογραφή του Dion Palace Resort & Spa και μία μοναδική επιλογή ζεστών και κρύων τάπας εμπνευσμένα από την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα σε έναν μοναδικό χώρο, επάνω στην πισίνα.